Dahua Complete Kit IP en Tweedraads KTD02(F) 1Dahua Complete Kit IP en Tweedraads KTD02(F) 2Dahua Complete Kit IP en Tweedraads KTD02(F) 3Dahua Complete Kit IP en Tweedraads KTD02(F) 4Dahua Complete Kit IP en Tweedraads KTD02(F) 5Dahua Complete Kit IP en Tweedraads KTD02(F) 6Dahua Complete Kit IP en Tweedraads KTD02(F) 7Dahua Complete Kit IP en Tweedraads KTD02(F) 8
Heeft u twee linkerhanden? Begrijpt u weinig of niets van netwerken en routers? Dan is ons advies - NIET AAN BEGINNEN. Het is echt niet zo dat wij geen support willen leveren, maar het moet in de basis wel een redelijke kans van slagen hebben en zonder dat gaat het gewoon niet lukken. Het is niet onze bedoeling om u op de kast te jagen, in tegendeel... om die redenen verkopen wij dit artikel alleen aan installateurs.

Deze set is een eenvoudiger uitvoering van de duurdere KTD01 sets. Verder wel een complete videointercom kit waarvan de componenten gevoed worden vanuit de meegeleverde 48V voeding welke op de monitor is aangesloten. De buitenpost is tweedraads verbonden met de monitor. De monitor sluit u aan met een netwerkkabel naar uw router. Als u van plan bent om meerdere buitenposten en binnenposten te gaan monteren, kies dan de duurdere KTD01 set.

Bij aanbellen schakelt de binnenpost in en geeft een belsignaal. Installeer ook de app op uw smartphone, dan ontvangt u ook daarop een bericht. Zowel op de binnenpost als op de smartphone kunt u een conversatie houden en zien wie ervoor de deur staat.

Heeft u een electrische deuropener, dan kunt u ook via de binnenpost of smartphone de deur op afstand openen.  • Gemaakt van hoogwaardige materialen, het mag gezien worden
  • Buitenpost Dahua VTO2202F-L
  • Inbouwkast voor buitenpost VTM114
  • Binnenpost Dahua VTH2622GW-W
  • 48V voedingsadapter

Wilt u meer technische informatie? Klik dan hier
Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Magazijn Locatie: S4-3487
Op dit moment niet leverbaar!


Bijpassend voor de KTD02(F)
Dahua Intercom Inbouwkast 1
Inbouwkast voor de Dahua buitenpost. Er is ook een opbouwkast verkrijgbaar, dit is dus de inbouw variant.

  • Gemaakt van hoogwaardige materialen, het mag gezien worden
  • Voor o.a. buitenpost Dahua VTO2202F

Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Magazijn Locatie: R5-3405

Echt Op Voorraad (Nog 1 Stuks)