POC staat voor Power over Coax. Het is een relatief nieuw (2017) systeem van Dahua waarbij de camera's ook hun voeding krijgen via de coaxkabel. Dus geen combicoax waarbij aparte aders voor de stroomvoorziening zorgen, geen baluns en UTP en dergelijke. Een simpele coaxkabel is voldoende voor de stroomvoorziening en uiteraard de beeldoverdracht.

Er zijn POC recorders en POC camera's waarbij deze voorzieningen zijn ingebouwd. U sluit de camera's aan met een enkele coax, en alles werkt, plug & play. Live beeld met de volle framerate, geen hakkelende beelden, geen IP instellingen of wat dan ook. Aansluiten en gaan.

Ook gewone recorders en gewone camera's kunnen POC gebruiken. Hiervoor gebruikt u de POC transmitters en POC receivers. Zo kunt u elke normale HD-CVI camera's ook gebruiken in een POC systeem, kwestie van een POC receiver ertussen en klaar. U kunt de POC receiver ook weglaten, maar dan moet u de camera op andere wijze van 12V voorzien.

Niet onbelangrijk is dat het aanleggen nu eenvoudiger wordt. Een enkele RG59 coax heeft een diameter van 6mm. Als het nog dunner moet, kunt u RG174 coax gebruiken, deze is slechts 3mm in doorsnee.
Dahua Power Over Coax POC Receiver PFM811-C
1

OPRUIMING!! Nog 10 stuk(s) over!!
POC ofwel Power-Over-Coax is een systeem dat de voedingspanning voor een camera door de coax laat lopen. Er is dan…

Model
PFM811-C
Voorraad
Echt Op Voorraad (Nog 10 Stuks)
28
Dahua Power Over Coax POC Transmitter PFM811-4CH
2

POC ofwel Power-Over-Coax is een systeem dat de voedingspanning voor een camera door de coax laat lopen. Er is dan…

Model
PFM811-4CH
Voorraad
Op dit moment niet leverbaar!
34
Pagina