NVR Dahua NVR4104-P-4KS2/L 4xPoE 4CH 1NVR Dahua NVR4104-P-4KS2/L 4xPoE 4CH 2NVR Dahua NVR4104-P-4KS2/L 4xPoE 4CH 3NVR Dahua NVR4104-P-4KS2/L 4xPoE 4CH 4
Voor het opnemen van de beelden van IP camera's gaat er niets boven een 'dedicated' NVR die alle beelden keurig netjes opslaat zonder dat u daar enig omkijken naar hebt. Het aansluiten wordt ook een stuk eenvoudiger. De IP camera's hoeven niet op uw router aangesloten, maar gaan direct met een netwerkkabel naar dit kastje. Het kastje voorzien de camera's via dezelfde kabel ook van voedingspanning. Daar staat de afkorting POE voor (Power Over Ethernet). Ook kunt op dit kastje een monitor of TV (HDMI, ook 4K)aansluiten. Er is dan geen PC meer nodig om de beelden te zien. Verder is er nog een muis om alles prettig mee te kunnen bedienen.

En omdat dit kastje toch verbonden is met uw netwerk, kunt u de beelden ook bekijken op uw laptop, tablet of Smartphone. En dan werkt ook uitstekend als u buiten de deur bent, via het internet. De apps voor uw Smartphone zijn gratis te downloaden en gratis in het gebruik (afgezien van uw databundel en telecom provider kosten).

Deze NVR recorder is van Dahua. Dahua is een A-merk en dat is te merken aan de betrouwbaarheid en het goed functioneren van het apparaat zelf en de bijbehorende gratis software. Er kunnen 4 camera's worden aangesloten.

Een ander sterk punt van deze recorder is de ingebouwde POE switch. De benodigde spanning voor de IP camera's gaat hierbij ook over de netwerkkabels naar de camera. De camera's dienen dan uiteraard ook POE geschikt te zijn. Door de ingebouwde switch wordt uw eigen reguliere netwerk minder belast. Overigens kunt u natuurlijk ook camera's gerust op het bestaande netwerk aansluiten, of camera's op andere locaties op de recorder aanmelden. Denk daarbij aan een hoofdkantoor en enkele filialen, die u dan allemaal op deze recorder laat binnenkomen.

Onze conclusie over deze recorder: Prima apparaat. Werkt goed met de iDMSS app (iPhone) of dDMSS voor de Android smartphone.

 • Dahua DH-NVR4104-4P-4KS2
 • Geleverd zonder harde schijf (is bij te bestellen)
 • Geschikt voor 4 IP Camera's (Dahua, ONVIF)
 • Opname van 8MP(4K), 6MP, 5MP, 3MP, 2MP, 1MP, totaal 80 Mbps
 • Aansluiting voor VGA of HDMI monitor, ook 4K monitoren
 • Makkelijke P2P installatie met QR code
 • Audio ingang voor versterkte microfoon
 • Audio lijnuitgang
 • Ingebouwde POE switch
 • Alleen netwerkkabels nodig en IP camera's
 • Compleet met software en POE voeding en muis

Aanbevolen harde schijven die wij gratis voor u inbouwen:
  Harde Schijf Western Digital Purple WD10PURZ 1TB (direct leverbaar) €58,00
  Harde Schijf Western Digital Purple WD20PURZ 2TB (direct leverbaar) €76,00
  Harde Schijf Western Digital Purple WD30PURZ 3TB (direct leverbaar) €99,00
  Harde Schijf Western Digital Purple WD42PURZ 4TB (direct leverbaar) €120,00
  Harde Schijf Western Digital Purple WD60PURX 6TB (direct leverbaar) €205,00
  Harde Schijf Western Digital Purple WD80PUZX 8TB (direct leverbaar) €279,00
  Harde Schijf Western Digital Purple WD101PURZ 10TB (direct leverbaar) €349,00

Wilt u meer technische informatie? Klik dan hier
Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Magazijn Locatie: Z6A-3383

Echt Op Voorraad (Nog 5 Stuks)