Micro SD Geheugenkaart 32GB Western Digital Purple
Voor het opslaan van videobeelden gebruiken wij in onze recorders altijd de onvolprezen harde schijven uit de Purple reeks van Western Digital. De beste garantie voor een probleemloze opslag, dag en nacht, zonder ophouden.

IP camera's hebben vaak een slot voor een Micro SD geheugenkaart. Ook hier bevelen wij de Purple reeks van Western Digital aan. De meest betrouwbare SD kaart waar continu, dag en nacht op opgenomen kan worden. De verwachte levensduur is minimaal 2 jaar en dat is lang voor een SD kaart die continue in gebruik is. Bij ingeschakelde bewegingsdetectie kan langer worden opgenomen en is de levensduur ook navenant langer.

Bij continue opname van een 2MP camera is de opnameperiode ongeveer 8 uur. Bij ingeschakelde bewegingsdetectie is de opnameduur vaak al meer dan een week. Bij volraken van de SD kaart, worden steeds en beetje bij beetje de oudste opnames gewist. U heeft daar geen omkijken naar.

Te gebruiken in extreme temperaturen van -25 °C tot 85 °C. Waterbestendig. Topkwaliteit en de keuze van de professionele installateur. Maakt ononderbroken videobewaking mogelijk, zelfs in het geval van een netwerkstoring.

  • Fabrikaat Western Digital
  • Micro SDHC 32GB
  • Klasse 10
  • Geschikt voor IP camera met micro SD slot

Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Magazijn Locatie: J3-3221

Echt Op Voorraad (Nog 7 Stuks)