Dahua VTO2111D-WP Deur Intercom PoE/12V/Wifi (deuropener) 1Dahua VTO2111D-WP Deur Intercom PoE/12V/Wifi (deuropener) 2Dahua VTO2111D-WP Deur Intercom PoE/12V/Wifi (deuropener) 3Dahua VTO2111D-WP Deur Intercom PoE/12V/Wifi (deuropener) 4
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product van 02-03-2018 tot 18-11-2019.

Dahua Deur Intercom op basis van IP technologie. Relatief eenvoudig te installeren op uw Smartphone door eenmalig scannen van QR code. Bij aanbellen ontvangt u een pushmelding op uw smartphone. Het is zelfs mogelijk om dan op afstand de deur te ontgrendelen voor visite die u vertrouwt.

Er is ook een uitvoering beschikbaar die bij aanbellen uw interne huisbel kan laten rinkelen.

Met een breedte van 70mm past deze deurbel/camera op elke deurpost. Anders dan bij de VTO2000 modellen is het niet verplicht een binnenpost te gebruiken. U kunt deze buitenpost voeden met 12V en koppelen via WIFI, netwerkkabel en ook met alleen een netwerkkabel als u een PoE stroomadapter of PoE switch gebruikt. Onze voorkeur gaat uit naar een PoE aansluiting voor de hoogste betrouwbaarheid.

Bij aanbellen ontvangt u een bericht op uw smartphone en kunt u een conversatie houden en zien wie ervoor de deur staat. Heeft u een electrische deuropener, dan kunt u ook via smartphone de deur op afstand openen. Op deze buitenpost kunt u ook NFC kaarten en keytags (MIFARE) registreren waarmee vertrouwde personen de deur kunnen openen.

Het is ook mogelijk om het beeld van de camera doorlopend op te nemen, als u de camera als IP camera aanmeld op een IP of HD-CVI recorder.

  • Model Dahua VTO2111D-WP
  • Relais uitgang voor aansturing electrische deuropener
  • Microfoon en luidspreker voor intercomfunctie
  • Taal ook instelbaar op Nederlands
  • Voorzien van reader voor keytags (MIFARE)
  • Afmeting 70mm x 135mm x 35mm

Wilt u meer technische informatie? Klik dan hier
Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Dit product is uit het leveringsprogramma!


Bijpassend voor de VTO2111D-WP
48V/0.5A PoE Adapter 148V/0.5A PoE Adapter 2
Deze PoE adapter is met name geschikt voor de voeding van een IP bewakingscamera met PoE voeding. De voeding van de IP camera wordt door de netwerkkabel overgebracht. Er is dus geen 12V adapter vlak bij de IP camera nodig. Sluit u de camera's aan op een NVR recorder waar al PoE aansluitingen op zitten, dan is deze voeding niet nodig.

  • PoE voeding 48V 0.5A (dus 24 watt)
  • Power led indicator
  • Met 2x RJ45 voor netwerk in (vanaf router) en PoE uit naar de IP camera

Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Echt Op Voorraad (Nog 22 Stuks)