Dynaguard 096-050NET-500GB DVR 16 Kanalen
SOLD OUT!! - We have been selling this product since 22-09-2007 but all are gone now.

Dynaguard Digitale Video Recorder om 16 bewakingscamera's tegelijkertijd op te nemen. Deze recorder beschikt over een netwerk aansluiting en kan ook over internet werken. Deze DVR heeft een composiet video uitgang en kan zonder problemen op een composiet monitor of een normale TV worden aangesloten. Met apart aan te schaffen Video/VGA converter ook op TFT flatscreens. De bediening doet u via het frontpaneel waarmee u makkelijk door de on-screen menu's navigeert. U kunt de recorder ook bedienen via intranet of internet.

Voorzien van CD-brander voor het maken van backup. Tevens voorzien van USB aansluiting voor backup naar USB stick of externe harde schijf. Deze unit toont de 16 camera beelden tegelijkertijd op het scherm (QUAD 1/4/9/16 display) en neemt tevens alle beelden op. De beelden worden opgeslagen op de ingebouwde harde schijf. U kunt instellen van welke camera's u wilt opnemen. Extreem goede beeldkwaliteit, maximaal tot 720x576, het hoogst haalbare met PAL video camera's.

De opname duur is afhankelijk van de ingestelde kwaliteit, het aantal camera's dat u laat opnemen, en van het aantal beeldjes per seconde. Met de ingebouwde timer kunt u instellen gedurende welke uren van de dag u wilt opnemen. Met de softwarematige bewegingsdetectie, starten de opnames alleen indien er ook iets gebeurt.

Een makkelijk te bedienen apparaat met erg veel mogelijkheden en waar u weinig omkijken naar heeft. Standaard geleverd met een 500GB harde schijf - dit is echt meer dan toereikend.


If you want more technical information, please click here
Please click here if you want to search this product on Google
This product is phased out!