EB1304NET-160GB Digitale Video Recorder
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product van 14-02-2007 tot 23-04-2010.

OPRUIMING, de laatste!!! BUITENKANSJE!!!

Digitale Video Recorder om 4 bewakingscamera's tegelijkertijd op te nemen. Deze recorder beschikt over een netwerk aansluiting en kan ook over internet werken. Deze DVR heeft een zowel een VGA uitgang als composiet video uitgang en kan zonder problemen op een computer TFT scherm worden aangesloten, maar ook op een normale TV. De bediening doet u met de bijgeleverder afstandbediening waarmee u makkelijk door de on-screen menu's navigeert.

Voorzien van USB aansluiting voor koppeling met PC. Deze unit toont de 4 camera beelden tegelijkertijd op het scherm (QUAD display) en neemt tevens alle beelden op. De beelden worden opgeslagen op de ingebouwde harde schijf. U kunt instellen van welke camera's u wilt opnemen. Zeer goede beeldkwaliteit, mits in de hoogste kwaliteits stand ingesteld.

De opname duur is afhankelijk van de ingestelde kwaliteit, het aantal camera's dat u laat opnemen, en van het aantal beeldjes per seconde. Met de ingebouwde timer kunt u instellen gedurende welke uren van de dag u wilt opnemen. In de hoogste stand kunt u met de ingebouwde 160GB (Maxtor) harddisk circa 48 uur continue opnemen, in de laagste stand kan dit oplopen tot ruim 1500 uur.

Via de USB aansluiting kunt u de video bestanden naar een PC overzetten of bekijken.

Een makkelijk te bedienen apparaat met erg veel mogelijkheden en waar u weinig omkijken naar heeft. Standaard geleverd met een 160GB harde schijf - voor de meeste toepassingen is dit echt meer dan toereikend. Let op, tevens opname van 1 geluidskanaal mogelijk.


Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Dit product is uit het leveringsprogramma!