EB1304NET-SATA Digitale Video Recorder 1EB1304NET-SATA Digitale Video Recorder 2
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product van 13-11-2008 tot 01-02-2010.

Opvolger van de bekende EB1304NET Avermedia. Al het goede van de EB1304NET is gebleven. De verschillen zitten in de compacte afmetingen en toevoeging van bedieningspaneel aan voorzijde. Een afstandsbediening wordt overigens nog steeds bijgeleverd. Er is nu ook voorzien in een RS485 aansluiting ten behoeve van aansturing van beweegbare speeddome camera's.

Deze kwaliteitsrecorder beschikt over een netwerk aansluiting en kan dus ook over internet werken. Deze DVR heeft een zowel een VGA uitgang als composiet video uitgang en kan zonder problemen op een computer TFT scherm worden aangesloten, maar ook op een normale TV. De bediening doet u met de bijgeleverder afstandbediening waarmee u makkelijk door de on-screen menu's navigeert.

Voorzien van USB aansluiting voor koppeling met PC. Deze unit toont de 4 camera beelden tegelijkertijd op het scherm (QUAD display) en neemt tevens alle beelden op. De beelden worden opgeslagen op de ingebouwde harde schijf. U kunt instellen van welke camera's u wilt opnemen. Zeer goede beeldkwaliteit, mits in de hoogste kwaliteits stand ingesteld.

De opname duur is afhankelijk van de ingestelde kwaliteit, het aantal camera's dat u laat opnemen, en van het aantal beeldjes per seconde. Met de ingebouwde timer kunt u instellen gedurende welke uren van de dag u wilt opnemen. In de hoogste stand kunt u met de ingebouwde 160GB (Maxtor) harddisk circa 48 uur continue opnemen, in de laagste stand kan dit oplopen tot ruim 1500 uur.

Via de USB aansluiting kunt u de video bestanden naar een PC overzetten of bekijken.

Een makkelijk te bedienen apparaat met erg veel mogelijkheden en waar u weinig omkijken naar heeft. Standaard geleverd met een betrouwbare WD 160GB harde schijf - dat is dit echt meer dan toereikend. Laat u wat dat betreft niet gek maken. Let op, tevens opname van 1 geluidskanaal mogelijk.


Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google
Dit product is uit het leveringsprogramma!