IP 9201 Sensor (KIT)
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product van 18-06-2008 tot 02-10-2010.

De Aviosys IP9201 Sensor Kit stelt u in staat om de status van 4 contacten te monitoren, vanaf elke plek ter wereld. Via internet of intern netwerk kunt de status van 4 ingangen controleren. U kunt hierbij denken aan alarm-contacten, deur- en/of raamcontacten enzovoorts.

De printplaat sluit u aan op uw netwerk d.m.v. een utp-kabel naar uw router, hub of switch. De kit krijgt een ip-nummer, en is dan met Internet Explorer te bekijken. Hiermee kunt u de ingangen zien, of contacten gesloten dan wel open zijn. Op de bijgeleverde CD staan ook voorbeelden hoe een en ander met Visual Basic of C/C++ te programmeren is. Dit is dan wel iets voor doorgewinterde techneuten.

Houd u er rekening mee dat deze kit wel een stevig technisch inzicht verlangt. U dient behoorlijk verstand te hebben van electrotechniek, van IP nummers, instellen van routers en dergelijke. Als dat geen probleem is, dan geeft deze set u geweldige mogelijkheden om van alles en nog wat via netwerk/internet te controleren en te besturen.

?


Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google
Dit product is uit het leveringsprogramma!