Vingerafdruk Toegang Suprema
SOLD OUT!! - We have been selling this product from 23-10-2010 until 27-08-2014.

OPRUIMING!!!

Waterdicht toegangspaneel met vingerafdruk herkenning. Dit is een professioneel product van installateurskwaliteit. De Biolite Solo is een standalone unit bruikbaar tot maximaal 200 gebruikers. Per gebruiker worden 2 vingers "ingeleerd". Dit gaat snel en betrouwbaar. Anders dan vele vingerafdruksensoren, bevat deze unit een adequate precisiecamera, dus geen onbetrouwbare 'swipe' sensor. Kou en vocht, het deert hem allemaal niet. Eindelijk een paneel dat *wel* werkt!

Aansluiten op 12V en de relaisuitgang gebruiken voor de aansturing van uw electromechanische deurslot of ander apparaat wat u hiermee zou willen beveiligen. Daar waar maximale anti-tamper beveiliging een vereiste is, gebruikt u de optionele secured I/O module. Hiermee is sabotage geheel onmogelijk geworden, door de beveiligde communicatie tussen paneel en schakelmodule.

Wij hebben dit paneel zelf aan de tand gevoeld en zijn zeer tevreden over de werking. Afgezien van garantie op een apparaat zelf, wilt u natuurlijk vooral garantie op goede werking en bruikbaarheid! Dat is met deze unit het geval. Goed, degelijk, en het werkt. Dat zien we graag bij VideoFrank.  • Waterbestendig, dus geschikt voor buiten
  • 200 gebruikers
  • 2 vingers per gebruiker
  • Kan ook met pincode of combinatie pin/vinger werken
  • Gemakkelijk te bedienen
  • I/O module optioneel voor extra veiligheid

Please click here if you want to search this product on Google
This product is phased out!