HD-CVI Digitale Recorder
Uw HD-CVI beveiligingscamera's sluit u aan op een Digitale Recorder. Deze zijn voorzien van 4, 8, of 16 ingangen waardoor u dus tegelijkertijd van meerdere camera's kunt opnemen. De beelden worden opgeslagen op een harde schijf. Alle recorders beschikken over bewegingsdetectie en kunnen zo ingesteld worden dat ze alleen opnemen als er iets aan de hand is. Dat geeft een enorme winst in opnameduur. Zo is 1TB voor een 4 kanalen recorder meestal voldoende. Bij recorders met hogere resoluties (4MP of meer) kunt u eventueel een wat grotere harddisk kiezen.

De aansluitingen voor de camera's aan de achterzijde zijn BNC female (voor HD-CVI, CVBS analoog). De stroomvoorziening voor de camera gaat meestal over dezelfde kabel. Voor HD-CVI kunt u combicoax of UTP (netwerk) kabel met baluns gebruiken. De voeding voor de camera gaat dan ook over die kabel.

De recorder heeft ook een uitgang voor een monitor of TV. Deze aansluiting is VGA of HDMI. Heel soms hebben recorders ook nog een composiet video uitgang in BNC of RCA/Tulp. Hier kunt u dus alleen een composiet video monitor (of gewone TV) aansluiten. Maar VGA en HDMI is gebruikelijker. HDMI heeft de voorkeur omdat het de beste beeldkwaliteit geeft, maar de lengte van de kabel is standaard beperkt tot 10-15 meter. VGA kan tot 20 meter, maximaal 30 meter. Grotere afstanden zijn ook nog wel mogelijk, maar dan zijn er speciale voorzieningen nodig.

Alle recorders zijn voorzien van een netwerk aansluiting. Hiermee kunt u via uw PC, tablet of Smartphone de beelden live bekijken, gemaakte opnames afspelen enzovoorts. Hier zijn geen speciale abonnementen voor nodig. Wij kunnen u telefonisch helpen met het instellen van uw recorder en router.

camera/hd-cvi-recorders">Klik hier voor ons aanbod in bewakingsrecorders.
Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google
Korte video zien? Klik dan hier

Magazijn Locatie: 0-0013

Dit product is uit het leveringsprogramma!