Overstappen van IP camera\'s naar HD-CVI camera\'s
Overstappen van IP-Camera's naar HD-CVI ?

1 - Om HD-CVI camera's te kunnen gebruiken, heeft u allereerst een HD-CVI recorder nodig. Bestelt ook een harde schijf, die wij dan voor u inbouwen.

2 - U kunt de bestaande netwerkkabel handhaven. Met een balun set, maakt u de kabel geschikt voor HD-CVI. Aan elke kant plaatst u een balun. Die past aan de camera zijde direct op de camera. Bij de recorder sluit u deze aan op de recorder en op een 12V voeding.

3 - U heeft dus ook een 12V voeding nodig. Plaats deze bij de recorder en sluit die aan op de balun die op de kabel naar de camera zit.

Uw HD-CVI recorder kan evengoed nog overweg met IP camera's. Kwestie van aanmelden op de recorder met IP adres en inlognaam en wachtwoord. U hoeft bij een overstap dus niet direct al uw IP camera's te vervangen.

Bij HD-CVI camera's is het aansluiten voldoende. Alle intelligente functies regelt u via de recorder. Met uw smartphone maakt u verbinding met uw recorder en zijn alle camera's zichtbaar. De app voorziet ook in pushmeldingen (bij o.a. beweging) en natuurlijk terugzoeken in gemaakte opnames.

Magazijn Locatie: -3520

Dit product is uit het leveringsprogramma!