Pan Tilt Zoom PTZ
Er zijn ook motorisch bestuurbare (PTZ) camera's. PTZ is de afkorting van Pan-Tilt-Zoom wat staat voor 'heen-en-weer', 'op-en-neer' en optisch in- en uitzoomen. Dit kunt u doen met een stuurknuppel, bediening op via de recorder, of via de app op uw smartphone. Sporadisch zijn er ook nog camera's die alleen Pan en Tilt doen, dus geen zoomfunctie hebben. De correcte benaming is dan PT camera.

Het signaal waarmee PTZ camera's bediend worden noemen we RS485/PelcoD. Er zijn meer varianten, maar dit is de meest gebruikte. Bij oudere PTZ camera's zoals de analoge CVBS modellen, is een aparte kabel nodig voor dit stuursignaal. Bij de moderne HD-CVI camera's is dit signaal gecombineerd met het video en is geen extra draad meer nodig.

Wilt u een stuurknuppel of joystick aansluiten, dan kunt kiezen voor een Dahua PTZ controller die via het netwerk verbinding zoekt met de recorder en de daarop aangesloten HD-CVI PTZ camera's. We hebben ook goedkopere merkloze stuurknuppels, maar deze dient u wel met een aparte kabel aan te sluiten op de PTZ camera's.
Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google
Korte video zien? Klik dan hier

Magazijn Locatie: 0-0014

Dit product is uit het leveringsprogramma!