Video uitgang in HDMI, VGA, of composiet video
Elke recorder is voorzien van een aansluiting waarop u een monitor of TV kunt aansluiten. Er is minimaal één zo'n aansluiting aanwezig, maar soms 2 of meer. U bent niet verplicht een monitor aan te sluiten, omdat via Netwerk de beelden ook te zien zijn op uw PC, laptop, smartphone enzovoort. Maar vaak is een direct aangesloten monitor toch gewenst, vooral in winkels en kantoren.

We onderscheiden de volgende aansluitingen:

1) HDMI - is tegenwoordig de meest gebruikte aansluiting. Bijna altijd is er ook een VGA aansluiting aanwezig. HDMI omvat zowel beeld als geluid, en gaat tot resoluties van 4K (8 megapixel) en werkt met kabellengtes van 15 meter. Moet u een grotere afstand overbruggen, dan zijn er speciale converters. De signaaloverdracht is digitaal en het beeld is maximaal in kwaliteit.

2) VGA - Wordt ook heel veel gebruikt, herkenbaar aan de connector met de 15 pinnen in 3 rijen van 5. Vrijwel elke PC monitor heeft zo'n aansluiting. Over grotere lengtes (10 meter of meer) kan er wat kwaliteitverlies optreden. De maximaal redelijkerwijs te gebruiken kabel is 30 meter. Met een VGA extender kunt u grotere afstand overbruggen. De resolutie is maximaal 2MP, 1920x1080 pixels dus.

3) Composiet video - Dit wordt nog maar zelden gebruikt. De aansluiting is herkenbaar als BNC connector of een Gele RCA/tulp connector. De resolutie is ook erg laag en niet meer van deze tijd. Er zijn maar weinig recorders die deze aansluiting nog hebben, soms bij de heel uitgebreide recorders komt het nog weleens voor. Het signaal wordt met coaxkabel overgebracht, de afstand kan daarbij honderden meters zijn.
Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Magazijn Locatie: -3130

Dit product is uit het leveringsprogramma!