NVR Dahua NVR5216-8P-I AI 8x ePoE 16CH WizSense 1NVR Dahua NVR5216-8P-I AI 8x ePoE 16CH WizSense 2NVR Dahua NVR5216-8P-I AI 8x ePoE 16CH WizSense 3
Zeer hoge bandreedte van 320 Mbps zeer geschikt voor hogere resolutie camera's die veel bandbreedte nodig hebben. Degelijke Dahua NVR (8 ePoE uitgangen, 16 kanalen) met 4K HDMI uitgang voor opname van IP camera's tot 12 megapixel. Dit is een formidabele resolutie die 4x hoger ligt dan full HD. Het verdient wel aanbeveling om dan ook een 4K scherm (of TV) aan te schaffen.

Dit model is voorzien van intelligente functies zoals gezichtsherkenning, detectie van voertuigen en personen, gebiedsbeveiliging enz. Raadpleeg de datasheet voor meer informatie.

Voor het opnemen van de beelden van IP camera's gaat er niets boven een 'dedicated' NVR die alle beelden keurig netjes opslaat zonder dat u daar enig omkijken naar hebt. Het aansluiten wordt ook een stuk eenvoudiger. De IP camera's hoeven niet op uw router aangesloten. Bij deze 16 kanalen NVR zijn 8 ePoE poorten waar direct 8 camera's op aangesloten worden. De NVR voorziet deze 8 camera's via dezelfde kabel ook van voedingspanning. Daar staat de afkorting ePoE voor (Enhanced Power Over Ethernet). Ook kunt op deze topklasse recorder een monitor of TV (HDMI) aansluiten. Er is dan geen PC meer nodig om de beelden te zien. Verder is er nog een muis om alles prettig mee te kunnen bedienen.

En omdat dit prachtige toestel toch verbonden is met uw netwerk, kunt u de beelden ook bekijken op uw laptop, tablet of Smartphone. En dat werkt ook uitstekend als u buiten de deur bent, via het internet. De apps voor uw Smartphone zijn gratis te downloaden en gratis in het gebruik (afgezien van uw databundel en telecom provider kosten).

Deze NVR recorder is van Dahua. Dahua is een A-merk en dat is te merken aan de betrouwbaarheid en het goed functioneren van het apparaat zelf en de bijbehorende gratis software. Er kunnen totaal16 camera's worden aangesloten, er zijn 8 ePoE poorten voorzien.

Een sterk punt van deze recorder is de ingebouwde ePoE switch. Dit is een verbeterde uitvoering van normaal PoE en kan veel grotere afstanden tot 300-800 meter overbruggen. De benodigde spanning voor de IP camera's gaat hierbij ook over de netwerkkabels naar de camera. De camera's dienen dan uiteraard ook PoE of ePoE geschikt te zijn. Door de ingebouwde switch wordt uw eigen reguliere netwerk minder belast. Overigens kunt u natuurlijk ook camera's gerust op het bestaande netwerk aansluiten, of camera's op andere locaties op de recorder aanmelden. Denk daarbij aan een hoofdkantoor en enkele filialen, die u dan allemaal op deze recorder laat binnenkomen.

Onze conclusie over deze recorder: Top apparaat. Werkt goed met de DMSS app voor iPhone of Android smartphone.

 • Dahua DH-NVR5216-8P-I
 • Veel intelligente functies (AI)
 • Kentekenplaat herkenning
 • Geleverd zonder harde schijf (max 2 stuks, is bij te bestellen)
 • Geschikt voor 16 IP Camera's (Dahua, ONVIF)
 • Opname van 12MP, 8MP(4K), 6MP, 5MP, 3MP, 2MP, 1MP, totaal 320 Mbps
 • Aansluiting voor VGA of HDMI (maximaal 4K) monitor
 • Makkelijke P2P installatie met QR code
 • Portforwarding automatisch met UPnP
 • Audio ingang voor versterkte microfoon
 • Audio lijnuitgang
 • Ingebouwde ePoE switch (8 poorten)
 • Alleen netwerkkabels nodig en IP camera's
 • Compleet met software en muis
 • IO uitgangen

Aanbevolen harde schijven die wij gratis voor u inbouwen:
  SSD SATA 2.5 Montage Bracket (direct leverbaar) €6,95
  Harde Schijf Western Digital Purple WD10PURZ 1TB (direct leverbaar) €71,00
  Harde Schijf Western Digital Purple WD22PURZ 2TB (direct leverbaar) €89,00
  SSD Schijf SATA 2.5 Lexar NS100 1TB (direct leverbaar) €109,00
  Harde Schijf Western Digital Purple WD30PURZ 3TB (direct leverbaar) €117,00
  Harde Schijf Western Digital Purple WD42PURZ 4TB (direct leverbaar) €131,00
  Harde Schijf Western Digital Purple WD60PURX 6TB (7 dagen levertijd) €197,00
  SSD Schijf SATA 2.5 Samsung 870EVO 2TB (direct leverbaar) €199,00
  Harde Schijf Western Digital Purple WD80PUZX 8TB (direct leverbaar) €279,00
  Harde Schijf Western Digital Purple WD101PURZ 10TB (direct leverbaar) €349,00

Wilt u meer technische informatie? Klik dan hier
Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google
Korte video zien? Klik dan hier

Magazijn Locatie: Z5-3397

Echt Op Voorraad (Nog 1 Stuks)