Actieve Video Balun HD-CVI Camera zijde 1Actieve Video Balun HD-CVI Camera zijde 2Actieve Video Balun HD-CVI Camera zijde 3
Gelieve niet te bestellen voordat u onderstaand verhaal heeft gelezen. De kans is namelijk groter dan 99% dat u dit produkt niet nodig heeft of zelfs niet kunt gebruiken.

Bij gebruik van HD-CVI over UTP bekabeling met baluns, kan er bij kabellengtes van 100 meter is er gaandeweg meer kans dat het signaal te zwak wordt. Dan kunnen er storingen in het beeld komen, kleuren die minder worden of scherpteverlies. Door de gewone balun aan de camera zijde te vervangen door een actief exemplaar als deze, wordt het signaal eerst versterkt voordat het aan de kabel wordt doorgegeven.

Deze actieve balun werkt op 12V en deze voeding kunt u aftappen van de voeding van de camera. Kwestie van ertussen plaatsen en klaar. Meestal volstaat het om alleen aan de camera kant een actieve balun te plaatsen. Er zijn ook actieve baluns die bij de recorder gezet kunnen worden, maar dat is alleen nodig bij extreem grote afstanden.

Nadeel is wel dat alle retourfuncties van het HD-CVI systeem niet meer werken. Zo kunt u dus geen gebruik meer maken van het OSD (On Screen Menu)
 • Signaalverbetering bij lange UTP bekabeling
 • Geschikt voor HD-CVI tot 2MP
 • Te plaatsen bij de camera
 • Gevoed door de cameravoeding

 • Wilt u meer technische informatie? Klik dan hier
  Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

  Magazijn Locatie: N9-3194

  Echt Op Voorraad (Nog 2 Stuks)