AVC790NET-500GB 4 Kanalen DVR 1AVC790NET-500GB 4 Kanalen DVR 2
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product van 24-12-2009 tot 17-08-2010.

Avtech H264 Digitale Video Recorder om 4 bewakingscamera's tegelijkertijd op te nemen. Deze recorder beschikt over een netwerk aansluiting en kan ook over internet werken. Deze DVR heeft een composiet video uitgang en kan zonder problemen op een composiet monitor of een normale TV worden aangesloten.

Voorzien van USB aansluiting voor backup naar USB stick of externe harde schijf. Deze unit toont de 4 camera beelden tegelijkertijd op het scherm (QUAD display) en neemt tevens alle beelden op. De beelden worden opgeslagen op de ingebouwde harde schijf. U kunt instellen van welke camera's u wilt opnemen. Zeer goede beeldkwaliteit, mits in de hoogste kwaliteits stand ingesteld.

De opname duur is afhankelijk van de ingestelde kwaliteit, het aantal camera's dat u laat opnemen, en van het aantal beeldjes per seconde. Met de ingebouwde timer kunt u instellen gedurende welke uren van de dag u wilt opnemen.

Via de USB aansluiting kunt u de video bestanden naar een PC overzetten of bekijken.

Een makkelijk te bedienen apparaat met erg veel mogelijkheden en waar u weinig omkijken naar heeft. Standaard geleverd met een 500GB harde schijf - voor de meeste toepassingen is dit echt meer dan toereikend. Let op, tevens opname van 1 geluidskanaal mogelijk.

  • H264 voor uitmuntende beeldkwaliteit ook via internet enz.

  • On screen menu in Nederlandse taal

  • Inclusief alle software op CD

  • Tot 16 recorders tegelijke bekijken

  • Bewegingsdetectie per camera instelbaar

  • 500GB capaciteit voor weken lang opnemen


  • Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

    Dit product is uit het leveringsprogramma!