Coax Stripper Automatisch
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product van 14-02-2007 tot 21-11-2020.

Zeer handig stukje gereedschap om in een handomdraai RG58/RG59 coaxkabel te strippen. Als u maar een enkele kabel moet maken gaat dat ook prima met een gewoon mesje en kniptang, maar als u meerdere kabels moet maken, is dit toch wel een bijzonder prettig stukje gereedschap.

Gebruiksaanwijzing: Plaats de stripper op de kabel, en draai deze enkele malen rond tot u geen weerstand meer voelt. Met deze simpele handeling wordt de kabel op 3 plaatsen ingesneden, en is de buitenmantel, de afscherming en de binnenader op juiste lengte gestript.

Let op! Elk van de drie mesjes is instelbaar met de bijgeleverde inbussleutel. Voor het eerste gebruik moet u de stripper even afstellen op de kabel die u gebruikt. De keuze voor RG58 en RG59 gebeurt door het tegenblokje om te draaien.


Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Dit product is uit het leveringsprogramma!


Bijpassend voor de CC-STRIPPER
BNC Krimptang 1
Met deze BNC krimptang is het eenvoudig om zelf BNC kabels op lengte te maken. Deze krimptang gebruikt u om de BNC connectoren aan de kabel te persen. Mooie solide uitvoering tegen een zeer lage 'Doe Het Zelf' prijs. Een ander handig maatje bij deze BNC krimptang is de RG59 coax stripper, die kunnen wij van harte aanbevelen.

Hoe u dat doet, kunt u zien in onze instructievideo.


Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Echt Op Voorraad (Nog 9 Stuks)