Extra draadloze IR-buitencamera
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product van 18-01-2012 tot 08-01-2015.

Dit is een extra camera ter uitbreiding van de ABUS set. Alleen te gebruiken met de ABUS draadloze monitor.

VideoFrank is enthousiast over de goede werking van deze draadloze camera's. Waar het met andere merken vaak tobben is, heeft ABUS hier een uitstekend product gemaakt. Van harte aanbevolen.
Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Dit product is uit het leveringsprogramma!


Bijpassend voor de TVAC15010
3,5\" TFT-monitor met draadloze IR-buitencamera
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product van 06-01-2012 tot 15-05-2017.

VideoFrank is erg enthousiast over deze set van ABUS. Waarom? Omdat het werkt! Zo simpel is het wel, eindelijk een draadloze camera die gewoon doet wat je ervan verwacht.

Maar er is meer! Het schermpje is voorzien van een ingebouwde accu en zodoende kunt u het schermpje ook loskoppelen van de stroomadapter en meenemen naar een andere ruimte. Er zijn extra camera's verkrijgbaar, en zo kunt u de set uitbreiden tot maximaal 4 camera's. Naar wens kan het schermpje in vieren worden opgedeeld en ziet u alle 4 camera's tegelijkertijd.

De beeldoverdracht is digitaal. Het voordeel daarvan is dat binnen bereik de beelden storingsvrij zij. Geen ruis of strepen. De camera is voorzien van infrarood leds en geeft dus ook een prima beeld bij volstrekte duisternis. Het bereik kan wat varieeren afhankelijk van de obstakels die er zijn. Denkt u hierbij aan gebruik in en om het huis.

En tot slot, dit schermpje neemt ook nog op. Aan de zijkant is een gleuf voor een SD kaart. U krijgt een 2GB kaartje bij het toestel. Bij beweging maakt het schermpje een opname op de SD kaart.

Kortom, een zeer goed verzorgd product. Draadloze techniek die werkt, eindelijk! Het aansluiten stelt werkelijk niets voor. Stekker in het stopcontact en klaar. VideoFrank geeft een cijfer 9.
Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Dit product is uit het leveringsprogramma!