Gigacam 4 draadloze cameraset
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product sinds 02-06-2005 en ze zijn echt op.

Gigacam 4 Draadloze kleuren bewakingscameraset. Deze set bestaat uit een camera en ontvanger. Zeer degelijke weersbestendige aluminium behuizing. Een makkelijk te monteren camera stuurt draadloos, zelfs door muren en plafonds, beelden (in kleur) en geluiden naar uw tv of videorecorder met scart aansluiting. Met ingebouwde microfoon voor geluidsoverdracht.

Op ieder moment van de dag (en nacht) kunt u op de tv of video zien wie er aan de voordeur staat, rond het huis loopt of wat de kinderen aan het doen zijn. Let op, de kleurencamera presteert bij avond en schemer niet echt geweldig - gebruik dan de zwart/wit camera die als uitbreiding is te verkrijgen.

De ontvanger heeft een automatische overschakeling (keuze 4 of 8 seconden) tussen maximaal 4 camera?s op verschillende plaatsen binnen- en buitenhuis. De GigaCam startset wordt geleverd met 1 kleuren camera, 1 ontvanger, scartaansluitkabel, voeding en wandbeugel.

De beeldhoek van de kleurencamera is 64 graden. Dat betekent dat het beeld net zo breed is als de afstand. Bijvoorbeeld op 5 meter afstand is het beeld 5 meter breed.

Extra camera's zijn los bij te bestellen. U kunt in totaal 3 extra camera's aan deze set toevoegen.


Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Dit product is uit het leveringsprogramma!