IP 9212 DeLuxe Schakel Module
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product van 04-06-2007 tot 05-12-2014.

De Aviosys IP9212 DLX Power is een set van 3 kleine kastjes waarmee u via uw netwerk en internet apparaten en sensoren kunt aansluiten. U kunt bijvoorbeeld verlichting aan/uit schakelen, of het signaal van een bewegingmelder via internet doorsturen. Deze DLX uitvoering beschikt tevens over een RS232 aansluiting.

Het centrale kastje sluit u aan op uw netwerk d.m.v. een utp-kabel naar uw router, hub of switch. Het kastje krijgt een ip-nummer, en is dan met Internet Explorer te bekijken. Hiermee kunt u de ingangen zien, en de uitgangen schakelen. Op de bijgeleverde CD staan ook voorbeelden hoe een en ander met Visual Basic of C/C++ te programmeren is. Dit is dan wel iets voor doorgewinterde techneuten.

Op het centrale kastje sluit u de twee andere kastjes aan. Het ene kastje voorziet in 8 ingangen, het andere kastje voorziet in 8 relais uitgangen. Alle kastjes zijn rijkelijk voorzien van status leds en zeer fraai uitgevoerd. De in/uitgangen zijn stekkerbaar, en schroefbare stekkers worden bijgeleverd.

Houd u er rekening mee dat dit kastje een stevig technisch inzicht verlangt. U dient behoorlijk verstand te hebben van electrotechniek, van IP nummers, instellen van routers en dergelijke. Als dat geen probleem is, dan geeft deze set u geweldige mogelijkheden om van alles en nog wat via netwerk/internet te controleren en te besturen.
Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Dit product is uit het leveringsprogramma!