IP Video Server 300H
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product van 28-07-2010 tot 28-09-2011.

Semi professionele IP video server. Zeer populair artikel, vooral in combinatie met PTZ camera's maar zeker ook met gebruik van normale vaste camera's. De uitgebreide mogelijkheden uiten zich ondermeer door BNC connector, audio in & uit aansluiting, RS232/RS485 aansluiting t.b.v. pan/tilt/zoom camera's, alarm in & uit, en dat alles in een robuuste behuizing. Ook aan de software kant is deze server zeer goed verzorgd, zeer uitgebreide instellingen, H264 compressie om een optimale streaming te realiseren. Perfect beeld en zeer levendig, zonder net-lag.

Met andere woorden, een klein toverdoosje vol met high-tech electronica. Sluit deze videoserver direct aan op uw netwerk zonder tussenkomst van een PC. Sluit een camera aan en bekijk real-time de levendige beelden van de aangesloten videobron, overal op uw intranet of wereldwijd op het internet, wanneer u maar wilt.

Een standalone box die dus geen PC nodig heeft. Alle instellingen doet u via de webbrowser. Maximale resolutie van 720x576 pixels.


Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google
Dit product is uit het leveringsprogramma!