IP Video Server IP 9310
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product van 24-04-2007 tot 09-08-2010.

Semi professionele IP video server van Aviosys. Zeer populair artikelen, vooral in combinatie met PTZ camera's maar zeker ook met gebruik van normale vaste camera's. De uitgebreide mogelijkheden uiten zich ondermeer door BNC connector, audio aansluiting, RS232/RS485 aansluiting t.b.v. pan/tilt/zoom camera's, 4 digitale uitgangen, en dat alles in een robuuste behuizing. Ook aan de software kant is deze server zeer goed verzorgd, zeer uitgebreide instellingen, maximale benutting van uw verbinding om een optimale streaming te realiseren. Perfect beeld en zeer levendig, zonder net-lag.

Met andere woorden, een klein toverdoosje vol met high-tech electronica. Sluit deze videoserver direct aan op uw netwerk zonder tussenkomst van een PC. Sluit een camera aan en bekijk real-time de levendige beelden van de aangesloten videobron, overal op uw intranet of wereldwijd op het internet, wanneer u maar wilt.

Een standalone box die dus geen PC nodig heeft. Alle instellingen doet u via de webbrowser. Voorzien van bewegingsdetectie, kan ook beelden naar een FTP server uploaden of via email versturen. Maximale resolutie van 720x576 pixels. Ethernet/LAN verbinding. Ingebouwde audio ingang. Klasse!


Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Dit product is uit het leveringsprogramma!