LY6100-COMP-160GB Digitale Video Recorder
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product sinds 18-09-2006 en ze zijn echt op.

Uitgebreide Digitale Video Recorder om 4 camera's tegelijkertijd op te nemen. Deze DVR heeft een composiet video uitgang en dient dus op een monitor met composiet video ingang te worden aangesloten, of of een kleine TV. Als bijzonderheid heeft deze recorder ook een RS485 uitgang voor het aansturen van beweegbare dome camera's met Pelco protocol. Een afstandbediening wordt ook meegeleverd.

Voorzien van USB aansluiting voor koppeling met PC. Bewegingsdetectie zodat u alleen opneemt wanneer er iets interessants gebeurt. Deze unit toont de 4 camera beelden tegelijkertijd op het scherm (QUAD display) en neemt tevens alle beelden op. De beelden worden opgeslagen op de ingebouwde harde schijf. U kunt instellen van welke camera's u wilt opnemen. Zeer goede beeldkwaliteit, mits in de hoogste kwaliteits stand ingesteld.

De opname duur is afhankelijk van de ingestelde kwaliteit, het aantal camera's dat u laat opnemen, en van het aantal beeldjes per seconde. Met de ingebouwde timer kunt u instellen gedurende welke uren van de dag u wilt opnemen. In de hoogste stand kunt u met een 160GB harddisk circa 48 uur continue opnemen, in de laagste stand kan dit oplopen tot ruim 1500 uur. In combinatie met de bewegingsdetectie kunt u nog veel langer opnemen, immers, zolang er niets gebeurt neemt u ook niet op!

Via de USB aansluiting kunt u de video bestanden naar een PC overzetten of bekijken.

Een makkelijk te bedienen apparaat met erg veel mogelijkheden en waar u weinig omkijken naar heeft. Standaard geleverd met een 160GB harde schijf - voor de meeste toepassingen is dit meer dan toereikend. Let op, geen opname van geluid.


Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google
Dit product is uit het leveringsprogramma!