LY9101W-160GB Digitale Video Recorder
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product sinds 06-05-2006 en ze zijn echt op.

Digitale Video Recorder om 4 camera's tegelijkertijd op te nemen. Op deze compacte unit sluit u tevens een video monitor aan, of een kleine goedkope TV. De monitor mag ook een VGA-TFT scherm zijn, of een composiet videomonitor. De unit toont de 4 camera beelden tegelijkertijd op het scherm (QUAD display) en neemt tevens alle beelden op. De beelden worden opgeslagen op de ingebouwde harde schijf. U kunt instellen van welke camera's u wilt opnemen. Zeer goede beeldkwaliteit.

De opname duur is afhankelijk van de ingestelde kwaliteit, het aantal camera's dat u laat opnemen, en van het aantal beeldjes per seconde. Met de ingebouwde timer kunt u instellen gedurende welke uren van de dag u wilt opnemen, of alleen laten opnemen als er iets in het beeld veranderd (motion detect). In de hoogste stand kunt u met een 160GB harddisk circa 48 uur opnemen, in de laagste stand kan dit oplopen tot ruim 2000 uur.

Een makkelijk apparaat waar u weinig omkijken naar heeft. Wordt geleverd met een 160GB harde schijf - voor vrijwel alle toepassingen is dit toereikend.

Geschikt voor 4 camera's.
Inclusief afstandsbediening.
160 GB harde schijf.
Backup naar compact flash card.
Via internet/netwerk te gebruiken.
Opname van audio.
Motion detection.
Composiet video uit.
VGA monitor aansluiting.
PTZ over RS485.


Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google
Dit product is uit het leveringsprogramma!