MP4 video recorder + camera
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product sinds 12-09-2005 en ze zijn echt op.

Fabelachtige MP4 toverdoos die video kan opnemen en afspelen! Slechts 21mm dik, past zo in uw binnenzak. De A/V ingang stelt u in staat om direct van elke normale videobron op te nemen, dus ook van bijvoorbeeld een CCD pinhole camera. De opnamekwaliteit is dik in orde (320x240pixels, 25 frames/sec). Per minuut is circa 6-7MB nodig. Met een SD kaart van 1GB kunt u ongeveer 145 minuten opnemen.

Er wordt ook een kleine en eenvoudige CMOS opsteek camera bijgeleverd. Op deze aansluiting kunt u ook de bijgeleverde A/V kabel met RCA/tulp pluggen gebruiken, en zo van elke videobron opnemen. Het apparaat kan tevens via USB gekoppeld worden aan uw PC.

Helder en ragscherp TFT scherm (ook 320x240 pixels) met een zeer royale schermdiameter van 9 centimeter!. Ingebouwd geheugen van 128MB, maar naar believen uit te breiden met SD geheugenkaart. Behalve MP4 video, ook als MP3 speler en foto-viewer te gebruiken.

Met TV-out voor aansluiting op een normaal TV toestel. Met name de TV-out voorziening is zeer bijzonder te noemen, dit komt men betrekkelijk zelden tegen. Ingebouwde li-ion batterij, netvoeding, diverse kabels, etui, software, enzovoorts. Afmetingen 131mm x 86mm x 21mm.

OPNIEUW IN PRIJS VERLAAGD VAN 299 NAAR 249 EURO


Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Dit product is uit het leveringsprogramma!