VEB1004-VGA-160GB Digitale Video Recorder
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product sinds 06-08-2005 en ze zijn echt op.

Zeer luxe Digitale Video Recorder om 4 camera's tegelijkertijd op te nemen. Als bijzonderheid heeft deze DVR niet alleen een composiet video uitgang maar ook een VGA uitgang. Hierop kunt u een normale en relatief goedkope computer VGA/LCD scherm aansluiten. Met USB aansluiting voor koppeling met PC. Bewegingsdetectie zodat u alleen opneemt wanneer er iets interessants gebeurt. Deze unit toont de 4 camera beelden tegelijkertijd op het scherm (QUAD display) en neemt tevens alle beelden op. De beelden worden opgeslagen op de ingebouwde harde schijf, of op de tweede, uitwisselbare harde schijf. U kunt instellen van welke camera's u wilt opnemen. Zeer goede beeldkwaliteit, mits in de hoogste kwaliteits stand ingesteld.

De opname duur is afhankelijk van de ingestelde kwaliteit, het aantal camera's dat u laat opnemen, en van het aantal beeldjes per seconde. Met de ingebouwde timer kunt u instellen gedurende welke uren van de dag u wilt opnemen. In de hoogste stand kunt u met een 160GB harddisk circa 48 uur continue opnemen, in de laagste stand kan dit oplopen tot ruim 1500 uur. In combinatie met de bewegingsdetectie kunt u nog veel langer opnemen, immers, zolang er niets gebeurt neemt u ook niet op!

Via de USB aansluiting kunt u de video bestanden naar een PC overzetten of bekijken.

Een makkelijk te bedienen apparaat met erg veel mogelijkheden en waar u weinig omkijken naar heeft. Standaard geleverd met een 160GB harde schijf - voor de meeste toepassingen is dit toereikend. Let op, geen opname van geluid.


Wilt u meer technische informatie? Klik dan hier
Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Dit product is uit het leveringsprogramma!