VEB1104-NET-160GB Digitale Video Recorder
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product sinds 06-08-2005 en ze zijn echt op.

Topklasse Digitale Video Recorder om 4 camera's tegelijkertijd op te nemen. Als bijzonderheid heeft deze DVR niet alleen een composiet video uitgang maar ook een VGA uitgang. Hierop kunt u een normale en relatief goedkope computer VGA/LCD scherm aansluiten. Met Ethernet/Netwerk aansluiting om via intranet of internet overal ter wereld toegang te hebben tot uw DVR. Tevens USB aansluiting voor koppeling met PC.

Bewegingsdetectie zodat u alleen opneemt wanneer er iets interessants gebeurt. Deze unit toont de 4 camera beelden tegelijkertijd op het scherm (QUAD display) en neemt tevens alle beelden op. De beelden worden opgeslagen op de ingebouwde harde schijf, of op de tweede, uitwisselbare harde schijf. U kunt instellen van welke camera's u wilt opnemen. Zeer goede beeldkwaliteit, mits in de hoogste kwaliteits stand ingesteld.

De opname duur is afhankelijk van de ingestelde kwaliteit, het aantal camera's dat u laat opnemen, en van het aantal beeldjes per seconde. Met de ingebouwde timer kunt u instellen gedurende welke uren van de dag u wilt opnemen. In de hoogste stand kunt u met een 160GB harddisk circa 48 uur continue opnemen, in de laagste stand kan dit oplopen tot ruim 2000 uur. In combinatie met de bewegingsdetectie kunt u nog veel langer opnemen, immers, zolang er niets gebeurt neemt u ook niet op! Er is ook voorzien in een audio ingang waarmee dus ook geluid aan de opname kan worden toegevoegd.

Via de netwerk aansluiting kunt u de video bestanden vanaf elke PC in uw bedrijfsnetwerk bekijken, of zelfs vanaf elke internet PC ter wereld, zo u dit wilt.

Een makkelijk te bedienen apparaat met erg veel mogelijkheden en waar u weinig omkijken naar heeft. Standaard geleverd met een 160GB harde schijf - voor vrijwel alle toepassingen is dit meer dan toereikend.


Wilt u meer technische informatie? Klik dan hier
Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Dit product is uit het leveringsprogramma!