VGA extender UTP 300 Meter 1VGA extender UTP 300 Meter 2
UITVERKOCHT!! - Wij verkochten dit product van 28-01-2012 tot 24-01-2020.

Lange VGA kabels zijn zeer kostbaar en geven bovendien bij grotere afstanden erg veel kwaliteits verlies. Deze VGA extender kan een VGA signaal tot wel 300 meter verlengen, en dan ook nog eens met goedkope UTP/Netwerk bekabeling. Maximale resolutie is 1920x1200.

De set bestaan uit 2 kastjes. Het eerste kastje plaats u bij de PC en sluit u aan op de PC en stroomadapter. De monitor van de PC sluit u weer op het kastje aan. Merk op dat voor het aansluiten op de PC een VGA kabel (male/male) nodig heeft. Eventueel kunt u ook de audio aansluiten.

Via UTP/Netwerk kabel gaat u naar het tweede kastje. Deze sluit u aan op de meegeleverde netadapter. Op dit kastje kunt u vervolgens een VGA monitor aansluiten. Als u ook de audio bij de PC heeft aangesloten, kunt u hier een PC luidspekersetje aansluiten. Klaar is kees.

Kortom, VGA en audio tot wel 300 meter verlengen, eenvoudig aan te sluiten, makkelijk te installeren. Het beste beeld verkrijgt u met CAT6 bekabeling, dit is met name belangrijk naarmate de afstand en resolutie hoger zijn.
Klik hier als u dit product wilt zoeken op Google

Dit product is uit het leveringsprogramma!